Smeekbede: ‘Geef ons Humberto terug!’

-

Opeens had Humberto het verbruid. Hij had een affaire, danste teveel, lachte op het verkeerde moment en stelde de verkeerde vragen. Exit Humberto, enter Twan Huys.

Met Twan zou alles goedkomen. Maar nu zijn we een paar maanden verder en blijkt dat niet zo te zijn. De kijkcijfers van Late Night kelderen als een dolle. De gasten zijn niet leuk, er hangt geen sfeer, Twan bakt er niets van.

Op een dag zag ik Humberto bij Holland got talent. Met een stralende lach, een troostend woord voor verdrietige meisjes, lief voor een kleuter die helemaal alleen het podium om moest (wat bezielt zo’n moeder).

Oké, misschien zaten Geer, Goor, Peter R. en Wendy van Dijk iets te vaak aan tafel bij Humberto. Maar dat is nu eenmaal het concept van RTL4: in iedere show, jury, programma draven dezelfde mensen op. En Peter R. zit overal – ik verdenk hem ervan redacties te bedreigen als ze het wagen hem eens níet te vragen.

En daarom zeg ik: geef ons Humberto terug. Ik beloof nooit meer kritiek op de gasten te hebben, Humberto elke affaire te vergeven en liefdevol te lachen als hij een dansje waagt. Geef Twan terug aan de publieke omroep. Dan komt het allemaal weer goed.

Lees ook: RTL Late Night krijgt een nieuwe naam: RTL Late Night met Twan Huys

NIEUW: SAAR CURSUSSEN Hey! Wist je dat we nu ook cursussen hebben? Niet van die niemendalletjes gemaakt door jonge meiden, maar stevige en slimme online trainingen gemaakt door en voor 50+ vrouwen. Kijk hier voor ons nieuwe cursusaanbod.

gifgif

Noor Zuidema
Noor Zuidema
Noor Zuidema (52) woont samen met Pieter, heeft drie volwassen kinderen, een fulltime baan en een teckel die de macht heeft overgenomen in huis.

RECENTE ARTIKELEN