Fuck de tankini, Suus kiest voor een ‘idioot sexy’ badpak

Een tent van een tankini en een pareo als je een ijsje gaat halen? Hell no. Suus Ruis (49) draagt deze zomer gewoon een idioot sexy badpak, uitgesneden tot net onder de oksel én loopt daarmee naar de poolbar.

“Vroeger droeg ik altijd bikini’s met ruches, zowel aan het broekje als aan het topje. Die heb ik niet meer, maar dat betekent niet dat ik heb toegegeven aan het ouwevrouwenbadpak. Je weet wel: met voorgevormde cups, buikkorset en met een beetje pech een – kots – rokje. Brrrr. Ik wil niemand beledigen, maar als je zo’n badpak draagt, sta je met één been in het graf. Totaal seksloos ook.”

Een tankini dan? “Een tankini is bijna nog erger dan een ouwevrouwenzwempak. Er is in de meeste gevallen maar een piepklein streepje huid te zien (dan kun je dus net zo goed een – leuk! – badpak aantrekken), of er fladdert zo’n voortent voor je buik. Hoe dan ook schreeuwt een tankini: ik schaam me voor mijn lijf/ deze zwemkleding is een goedkoop alternatief voor een buikwandcorrectie. En sorry, maar op mijn bijna vijftigste is dat wel de laatste boodschap die ik wil uitdragen. Ik wil de wereld in stappen in mijn minuscule stukje stof en denken: ‘Tadaaa! Hier ben ik!’ Fuck de tankini.”

Hoe loopt dit af?

Lees het hele, hilarische, woedende verhaal van Suus in de nieuwe Saar die NU in de winkel ligt. Altijd als eerste smullen? Neem een abonnement!

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).