Events

We bekronen elk thema met een Event waar de experts uit de special verder verdiepen en spreken over hun specialisatie. Een geweldig moment om deze wetenschappers, maar ook elkaar te ontmoeten. Premiummembers krijgen korting en als eerste de kans om een kaartje te bemachtigen. De presentatie van de Events is in handen van Femke Sterken en Barbara van Erp.

Op 20 april organiseren we een inspirerende middag over de liefde in de Rode Hoed in Amsterdam. Daar komen de leukste relatie-experts bijeen om een volle zaal nieuwe relatieskills te leren. We gaan je verrassen met de nieuwste inzichten over relaties. En je krijgt praktische tools die je helpen om de liefde te verstevigen. Aan het einde van de dag kan je je nog beter verbinden met je partner – en met jezelf.

Liefde

Liefde na je 50e, hoe ziet dat eruit? Tijdens dit Event gaan we daar nog een stap dieper op in. Met een volle zaal gaan we samen nadenken over hoe je een relatie beter maakt. Op het podium de leukste therapeuten op het gebied van liefde, seks en relaties. Een mooie middag in de Amsterdamse Rode Hoed, 20 april.

Gezondheid

Tijdens dit Event diepen we samen met Wies Verbeek en een aantal specialisten allerlei thema’s uit. Wies is healthy aging expert en auteur van 'n Beetje leuk ouder worden - 101 verrassende en bewezen tips voor lichaam en geest. Eten, bewegen, hormonen en mindset, alles komt aan bod. Dit Event is gepland in september.

Geluk

We starten het nieuwe jaar met een heerlijk Event over geluk in de breedste zin des woords. We nodigen psychiaters, wetenschappers en interessante coaches uit die je daarover alles kunnen vertellen. En: hoe train je je hersens om nieuwe wegen in te slaan? Dit Event staat gepland voor begin 2025.

Werk

Hoe houd je het leuk, je werk na je 50e? Want op een gegeven moment wordt iets zinvols doen vaak belangrijker dan carrière maken of geld verdienen. Ook willen steeds vaker voor onzelfs beginnen. Hoe weet je wat je wilt en hoe zet je de eerste stap? Dit Event staat gepland voor februari 2025.