Een perzikhuidje, zelfs in de winter? Het kan!

-

Franke heeft het niet zo met de winter. Die donkere dagen, die kou, die droge winterhuid die kraakt als ze er al naar kijkt… Dit jaar probeert ze het over een andere boeg te gooien. En met succes. 

Mijn huid en ik zijn over het algemeen goede vrienden, behalve in de winter. Dan krijg ik last van droge plekken en schilferige benen. Soms voel ik mijn huid zelfs scheuren, zo droog is-ie. Wat niet meehelpt, is als ik dan ook nog dik aangekleed moet zijn om mezelf te beschermen tegen de kou. Allemaal niet leuk voor mijn huid.

En ik merk: hoe ouder ik word, hoe erger het wordt. Mijn huid lijkt steeds pijnlijker, droger en dunner te worden. Deze winter besloot ik het eens over een andere boeg te gooien dan smeren, smeren, smeren. En dus ging ik op zoek naar een wondermiddeltje – of twee.

Ik leerde veel dingen die ik nog niet wist tijdens mijn zoektocht naar een oplossing. Zoals: vooral niet te heet en lang badderen of douchen, omdat dan het vette beschermlaagje van je huid dan verdwijnt (oeps! Heet douchen is een favoriete hobby van 1 januari tot half april). En om dat beschermlaagje intact te houden vooral geen schuimende verzorgingsproducten gebruiken. Peelen (nog nooit eerder gedaan!) helpt om de uitvoergangen van de huidklieren open te houden, waardoor werkstoffen beter opgenomen kunnen worden. En dan pas: smeren, maar!

Daarnaast las ik dat je ook nog van alles kunt doen om je huid van binnenuit te helpen. Door niet te roken, veel water te drinken en te letten op vitamines en antioxidanten, maar dat wist ik al. Maar wat ik niet wist is dat het ook nog zin heeft om te zorgen voor voldoende omega-3-vetzuren in mijn voeding, die celmembranen helpen herstellen en ontstekingen verminderen. En daar komen nu ook de sachets collageen van Oslo Skin Lab bij. Want die geeft de huid van binnenuit een oppepper, net wat ik nodig heb. Het werkt bovendien op de hele huid, dus niet alleen voor mijn gezicht! Ha! Precies wat ik nodig heb, versteviging voor mijn hele lijf!

Zo werkt het

Elke dag neem je een zakje collageen, minstens twee à drie maanden lang voor resultaat, naarmate je het langer gebruikt zal de conditie van je huid verder verbeteren. Het collageen maakt de huid gladder en zorgt dat het elastisch blijft. Je wordt nooit meer 18, zeggen ze zelf eerlijk bij Oslo Skin Lab, maar er is wel heel veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het middel. Na acht weken gebruik zou de rimpeldiepte gemiddeld met 20,1% zijn afgenomen.

Je kan de zakjes in een verpakking voor vier weken kopen via osloskinlab.nl, maar je kan ook member worden, dan krijg je korting en alles vanzelf thuisgestuurd, wat handig is, want je bent er dus wel even een paar maanden zoet mee voordat je resultaat boekt, en daarna wil je door. Je kan het natuurlijk altijd weer opzeggen.

Goed, misschien een beetje laat om deze winter helemaal up-to-date te zijn, maar dan weet ik in ieder geval dat ik komende lente zal stralen als nooit tevoren en vanaf nu elke winter met wat minder ongemak tegemoet kan gaan.

The Solution zelf proberen?

Speciaal voor Saar Lezeressen mogen we een superfijne korting geven van 50% op de eerste verpakking van het membership. Zo kun je starten met testen en kijken wat het voor jouw huid doet, zeker in de winter! Wij zijn benieuwd. Klik hier voor de aanbieding.

Oslo Skin Lab is een razend populair skincare merk uit Scandinavië dat bestaat sinds 2016. Eind 2019 is het merk in Nederland gelanceerd. The Solution, het eerste product van Oslo Skin Lab dat in Nederland verkrijgbaar is, heeft al meerdere internationale beauty prijzen in de wacht gesleept. Meer lezen over het product en de werking? Ga naar osloskinlab.nl

Franke van Hoeven
Franke van Hoeven
Franke coördineert voor Saar en schrijft af en toe een stukje. Ze is nog heel jong en wild, al is dat voornamelijk in haar hoofd. Nou en?

RECENTE ARTIKELEN