Dus zó werd Naomi Campbell op haar 51ste alsnog moeder

-

Geen geheimzinnig gedoe meer, Naomi Campbell speelt open kaart over haar kroost.

Topmodel Naomi Campbell (54) verraste in 2021 vriend en vijand met de mededeling dat ze moeder was geworden. Hoe, dat hield ze voor zichzelf, net zoals ze in juni 2023 de geboorte van haar zoon aankondigde, zonder verdere toelichting.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dr .🧿Naomi Campbell (@naomi)

Niet dat ze daartoe verplicht zou zijn, uiteraard. Maar in The Times geeft de ‘single mum’ zelf nu toch duidelijkheid over hoe ze het heeft aangepakt. Eerder zei ze al met nadruk dat haar dochter niet was geadopteerd en wel haar eigen kind was, nu vertelt ze dat er een draagmoeder aan te pas is gekomen. Vermoedelijk heeft ze als slimme meid op tijd haar eitjes laten invriezen die na een bevruchting (over de biologische vader(s) geen nieuws) door een draagmoeder zijn voldragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dr .🧿Naomi Campbell (@naomi)

“Ik heb veel jonge meisjes al horen zeggen dat ze geen kinderen willen, maar ik heb hen verzekerd dat dat op latere leeftijd zou veranderen”,  zegt   Naomi Campbell. “Ik begrijp dat het financieel gezien moeilijk kan zijn”, zegt ze over het draagmoederschap. “Maar mijn eigen moeder had niets en zij zorgde ervoor dat het lukte, dus het kan. En het is het waard, het is zo geweldig”, zegt ze over kinderen hebben.

Het topmodel houdt haar kinderen volledig uit de schijnwerpers en maakte zelfs nooit de namen bekend. Ze reizen ook vrijwel altijd met haar mee, Campbell heeft over de hele wereld huizen en in haar team een toegewijde nanny.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt wekelijks een verzameling van de beste stukken, updates over de podcast en de beste aanbiedingen van Saar in je mailbox!

Ella Vermeulen
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen (58) is journalist, dienaar van vier teckels en twee poezen, verslaafd aan tiara’s, internet, het nieuws en alles waarin teveel calorieën zitten.

RECENTE ARTIKELEN