Doe mee & win een vegan tas van Lubay ter waarde van € 259!

-

Handgemaakt, elke tas is uniek en ook nog plantaardig, hoe duurzaam wil je het hebben?

Lubay is een mooi nieuw Belgisch merk dat van druivenpulp materiaal maakt dat sprekend op leer lijkt. De drijvende kracht erachter is Soho Francotte die houdt van mode en mooie accessoires, maar ook ethisch wil ondernemen.

Grape skin

(c) Lubay

Ze werkt naast verantwoord geoogste kurk met Grape Skin, gemaakt van druivenresten uit de Italiaanse wijnproductie die zo een waardevolle grondstof vorm voor tassen en schoenen. Het materiaal is licht, makkelijk schoon te maken en het productieproces verbruikt weinig energie en water en genereert geen giftig afval.

Handige tas

(c) Lubay

Lubay levert hiermee interessante alternatieven voor leer in diverse kleuren, in een reeks modellen. Alles wordt gemaakt in België. Je ziet de hele collectie op Lubay waar je ook de certificeringen kunt vinden.

Doe mee & win!

(c) Lubay

Saar mag 1 x de Lubay Lint in zwart weggeven, een handige tas in Grape Skin ter waarde van € 259 waarmee je makkelijk en in stijl van je werk mee door kunt naar een avondje uit. Vul het formulier in, veel succes!

Deze campagne is beëindigd.

Ella Vermeulen
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen (58) is journalist, dienaar van vier teckels en twee poezen, verslaafd aan tiara’s, internet, het nieuws en alles waarin teveel calorieën zitten.

RECENTE ARTIKELEN