Dit wil je allemaal écht niet missen * LAATSTE WEEKEND *

-

Lieve Saar online-fan, we hebben je hulp nodig! Maar je krijgt er wel iets heel leuks voor terug. We geven namelijk onwijs veel content gratis weg: de podcast, onze nieuwsbrief, onze online artikelen en social posts.

Dat doen we graag. Want we willen graag een plek zijn voor alle leuke, frisse, jonge 50+ vrouwen die midden in het leven staat, en die, zoals we dat graag provocerend zeggen, ‘50+ maar nog lang niet dood’ is.

Dat is een groep waar geen bladenmaker zich voor 100% aan wil verbinden. Ze vinden 50+ suf kinken. Doen er een beetje lacherig over. Adverteerders hebben geen zin in die groep die ze ‘ouderen’ noemen (kots!).

Daarom zijn wij, Barbara van Erp en Femke Sterken, Saar magazine begonnen. We bestaan pas een paar jaar. We zijn een kleine organisatie, zonder moederbedrijf en zonder een glimmend hoofdkantoor. We zijn daarom blij met elke nieuwe abonnee die we kunnen krijgen. Van dat geld willen we alleen maar meer mooie dingen maken voor onze lezers.

Nu komt het meinummer eraan – en dat wordt weer zoooo leuk. Dat moet jij als fan echt niet willen missen. Hieronder zie je wat er allemaal in komt. Dus, toe, kom, neem nu een abonnement. We hebben een fikse korting voor je geregeld en natuurlijk: je kan altijd weer opzeggen, maar wij gaan elk nummer zo leuk maken dat je helemaal verslaafd aan ons raakt. En wij aan jou. Doe je mee? Het kan dit weekend nog: daarna moet je weer wachten tot het dubbeldikke zomernummer.

JA, IK WIL NU EEN ABONNEMENT!

MET STRAKS IN HET MEINUMMER:

GEDUMPT, GEEMIGRAARD, GELUKKIG Lucienne (63) werd gedumpt, had geen pensioen en verhuisde toen naar Hongarije, waar ze voor nog geen €15.000 een boerderijtje kocht. “Ik leef hier in luxe, ook al poep ik op een emmer omdat de afvoer is vermorzeld door de wortels van mijn walnootbomen.”

VERSLAAFD AAN VREEMDGAAN In een lange relatie lijkt het gras van de sexy buurman altijd groener – maar als je tien keer over zijn heg bent gesprongen, is de glans er echt wel vanaf. Toch hoor je vreemdgangers altijd verlangend zeggen: “Ik wilde maar een ding: meer.”

MET JANKENDE VIJFTIGERS OP RETRAITE Als televisiemaker Rachel (52) door het harde werken vastloopt in haar sociale leven, neemt ze een menopausaal besluit: ze gaat op retraite in Fuerteventura. Terwijl ze helemaal niets met yoga heeft, laat staan met meditatie. Goed idee?

ACTEUR HANS DAGELET (79) Hij lijkt maar niet echt oud te worden. Hij is nog steeds razend knap, sexy en swingend; hij gedraagt zich soms ook als een dwars jongetje – en kan kinderlijk jaloers reageren als zijn vrouw op pad gaat met andere mannen. “Ik kan het dan niet laten om iets giftigs te zeggen.”

KOM OP ZEG, OWN JE 50+ BUIKJE Het bolle buikje: ondanks een straf sportdieet zit het er nog steeds. Wat te doen? Het strand op in een tent van een tuniek, een grote retrobroek er overheen trekken – of gewoon ownen die pens, in een inimini bikini?

NOOIT ZOU IK EEN KIND KRIJGEN. IK VOELDE ME ALLEEN EN ONBEGREPEN’ Als het na drie jaar IVF met donorzaad niet gelukt is zwanger te worden, besluit Daphne (48) dat het genoeg is geweest. Kinderen zal ze niet krijgen – maar bij de pakken neerzitten? Dat nooit. “Ik ben dankbaar voor de vrijheid die ik heb.”

EN VERDER – Hans Dagelet: ‘Ik dacht: mijn vrouw leidt een dubbelleven. Ik werd totaal paranoïde’ – Klitkinderen 25 en nog steeds het huis niet uit –  ELLEN TEN DAMME  ‘In Frankrijk kan ik me in mijn blote kont de hele dag vermaken’ – Sekswerkers met opvliegers ‘Ik krijg het heet van jou, zeg ik dan’ – PHPD (pijntje hier pijntje daar)

Lees er alles over in het meinummer van Saar. Neem nu een abonnement en mis er geen een meer

gifgif
Barbara van Erp
Barbara van Erp
Barbara van Erp (54) is oprichter van Saar Magazine en bekend van De Saarpodcast. Ze is journalist, ondernemer en podcastmaker. Ze is getrouwd met Thomas en moeder van pubers Felix en Morris. Ze woont in hartje Amsterdam en is gek op pilates, ruige outdoorvakanties met haar jongens, witte wijn en eten met vriendinnen.

RECENTE ARTIKELEN