Deze tip wil je echt als je in een relatiedip zit (en anders ook!)

-

Het duurt nog even, twee weken om precies te zijn, voordat onze cursus Weg met je relatietwijfel live is. We zijn ‘m nu aan het perfectioneren, maar hij is echt heel goed geworden. We hebben zelf ook veel gehad aan het maken ervan, samen met relatiecoach Anne de Jong.

Maar nu even iets heel anders. Want O.M.G. hebben wij een goede serie tip voor je. Misschien heb je hem al gezien, wij hadden ‘m al voorbij zien komen, maar waren er niet vanzelf voor gevallen.

Een BBC-serie, met Barry Atsma en verder allemaal onbekende acteurs, over echtscheidingsadvocaten? Mwa. Leek ons niet echt boeiend. Totdat Susan Smit het ons tipte (deze maand ons covermodel in Saar Magazine) en we braaf gingen kijken.

Serieus, tranen met tuiten hebben we gehuild, Femke en Ik. Elke ochtend bij de koffie konden we over nims anders meer praten dan over de keurig getrouwde Hannah die een affaire begint met de knappe Christie.

Kiest ze voor haar brave huisvader of voor de knappe avonturier? En wat is beter: scheiden, of blijven? Wanneer weet je of het op is, en wanneer is het vuur weer aan te wakkeren? Heeft scheiden wel zin? Al die vragen worden in de serie gesteld en soms beantwoord.

Drie seizoen lang waren we totaal hooked. Voor ons is het nu voorbij, we zijn echt diep in de rouw, maar jullie kunnen nog beginnen. Hij staat op NPOStart, dus je moet er wel voor betalen, maar wat ga je smullen! Op deze link vind je seizoen 1.

Heel veel plezier.
Liefs, Barbara & Femke

PS
Ben je al heel lang samen, maar twijfel je of dit het nog wel helemaal is? Zie je niet helemaal voor je hoe jullie het leuk gaan hebben als je straks meer tijd samen hebt? Kinderen het huis uit en dan samen door naar een oude dag? Dan is dit het moment waarop je wilt weten of je weer blij kan worden van elkaar. Leer in deze cursus hoe je een positieve draai aan je relatie kunt geven – of dat je toch beter zonder elkaar gelukkig oud kunt gaan worden. Klik op deze link voor meer informatie.  

DEZE COACHINGSCURSUS BEGINT VRIJDAG 24 MAART OM 16.30 UUR MET EEN LIVESTREAMSESSIE, MAAR JE KAN ‘M NU VAST AANSCHAFFEN. 

“Ik zie wonderen in mijn praktijk. Stellen die elkaar weer snappen, die na jarenlang kibbelen, echt leren luisteren naar elkaars waarheid. Stellen die samen weer lachen om elkaars eigenaardigheden. Echt, je kan het weer leuk krijgen samen.”
ANNE DE JONG
Barbara van Erp
Barbara van Erp
Barbara van Erp (52) is journalist, ondernemer en oprichter van Saar. Ze is getrouwd met Thomas en moeder van pubers Felix en Morris. Ze woont in hartje Amsterdam en is gek op pilates, ruige outdoorvakanties met haar jongens, witte wijn en eten met vriendinnen.

RECENTE ARTIKELEN