De populairste tassen voor de gemiddelde 50 plus vrouw

-

Wanneer je de 50 bent gepasseerd, dan wil je er als vrouw natuurlijk goed uit blijven zien.
Dat geldt niet alleen voor ons uiterlijk, maar ook voor de outfit die we dragen. Een belangrijk onderdeel van deze outfit, is de tas. Deze dient dus niet alleen praktisch te zijn, maar moet ook passen bij je complete look. Gelukkig is er tegenwoordig keuze genoeg en is er voor ieder type vrouw wel een tas te vinden die past bij de stijl en smaak waarna je op zoek bent. Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je benieuwd bent welke populaire tassen wij voor je hebben uitgezocht, zullen we je niet langer in spanning laten en de tassen stuk voor stuk aan je ‘voorstellen’. Zo weet je precies welke voordelen welke tas heeft bijvoorbeeld. Dus ben jij toe aan een nieuwe tas of gewoon nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Leren schoudertas

Een tas die het bij oudere dames en overigens ook jonge dames goed blijft doen, is de leren schoudertas. Leer is namelijk tijdloos, wat zorgt dat de tas bij praktisch iedere outfit wel gedragen kan worden. Vooral wanneer je kiest voor een neutrale kleur zoals zwart, bruin of een donkere tint blauw. Kies je toch liever voor een wat sportiever model, dan is de mom tote bag een tas die je zeker moet hebben gezien. Bij de mom tote bag denken de meeste vrouwen aan een typische tas voor moeders, maar dat is dus absoluut niet het geval. Sterker nog, deze tassen zijn populairder dan ook. Het is daarom dus ook verstandig om verschillende soorten tassen te hebben, zodat je altijd een tas hebt die praktisch en qua stijl past bij de gelegenheid.

Crossbody tas

Wat is er nu handiger dan een crossbody tas waarvan je de riem gemakkelijk zelf kunt
verstellen? De perfecte tas voor vrouwen op leeftijd. Deze tas is namelijk ideaal om dagelijks te gebruiken en zo alle spullen die belangrijk voor je zijn, bij de hand te hebben. Zo kun je je telefoon, sleutels en ook andere spullen gemakkelijk in de vakjes doen, zodat je niet eerst hoeft te zoeken. Alhoewel deze tassen niet zo groot zijn, kun je vaak de dagelijkse benodigdheden er wel in kwijt. Het leuke aan de crossbody tas, is dat ze er in ontzettend veel soorten en maten zijn. Dus of je nu op zoek bent naar iets opvallends of het toch liever houdt bij een neutrale kleur, het kan allemaal.

De shopper

Naarmate we ouder worden kiezen we veel vaker voor onszelf. Dat houdt dus ook in dat we
wat vaker naar de supermarkt gaan en we niet meer massaal opgejaagd op zaterdag onze
boodschappen samen met heel Nederland gaan doen. Daarom is een zwarte shopper ideaal
voor vrouwen na hun 50e. Deze shopper is namelijk perfect om boodschappen mee te
kunnen nemen, maar ook voor allerlei andere dingen, zoals een dagje weg bijvoorbeeld.
Door te kiezen voor een zwarte shopper, kies je niet alleen voor gemak, maar eigenlijk ook direct voor een stukje stijl. Donkere tassen staan namelijk vaak net even wat mooier bij een outfit, dan wanneer je kiest voor een opvallende kleur. Mits dit je stijl is natuurlijk.

RECENTE ARTIKELEN