De eerste keer met een nieuwe lover: ‘Hij vroeg of de hond even weg mocht’

-

Er is een nieuwe liefde in je leven. Jullie hebben gelonkt, gelachen en gedate. Het smaakt naar meer. En dan komt het moment dat je wel wat verder wilt gaan dan vozen. Hoe verliep dat? Tien Saartjes vertellen.

Fluisterseks

Monique (50): “Hij betaalde de oppas en zei dat we zachtjes moesten doen in verband met zijn kinderen. Het was ontzettend, geile, stiekeme fluisterseks. Misschien nog wel intenser dan wanneer we het huis voor onszelf zouden hebben gehad. Om vier uur in de ochtend ben ik vertrokken, want om nou die kinderen bij het ontbijt te ontmoeten? Ik was beurs, een beetje plakkerig en mijn dijen schrijnden van zijn stoppels. Ik ben met een grijns van oor tot oor naar huis gefietst.”

Libidokiller

Sascha (62): “Wat me het meest is bijgebleven van mijn eerste wip met Leo, is de aanblik van mijn hond Eddie die me verwijtender aankeek dan mijn moeder ooit heeft gedaan. Niet alleen leek hij de activiteit af te keuren, Leo lag bovendien op zíjn plek en hij was van mening dat het bedtijd was. Hij deed verder niets, niet grommen of blaffen, hij zat alleen maar judgy op een stoel toe te kijken. Het was voor Leo zo’n libidokiller dat ie ‘m niet omhoog kreeg en vroeg of de hond misschien even weg mocht. Ook dat heeft Eddie me niet zomaar vergeven. Het was wel een geweldige mannentest, want toen we klaar waren, liet Leo hem weer binnen en zette hem op het bed. Hij begreep dus hoe belangrijk die hond voor me was. Ik dacht: deze laat ik nooit meer gaan.”

Kramp

Lilian (54): “Onhandig, zenuwachtig, ellenbogen die in de weg zaten, kramp in een been, een scheet die ontsnapte – het was alles behalve een romantisch en elegant samenzijn. Wel gelachen. En als je met een vent in bed kunt lachen, weet je dat het goed zit. Het was genieten zoals ik er als twintiger niet van kon genieten. Toen sloop ik ’s morgen heel vroeg het bed uit om mijn tanden te poetsen en me een beetje op te maken, opdat de man in kwestie niet op me af zou knappen. Dat zou ik nu niet meer doen. Vooruit, even snel spoelen met mondwater misschien.”

Spannend setje

Angela (53): “Ik had het aardig goed voorbereid. Schone lakens, leuk setje aan. Het plan was samen lekker te eten en dan te kijken waar dat toe zou leiden. Vijf minuten na binnenkomst lag dat setje al ergens achter de bank terwijl wij lagen uit te hijgen. Hij maakte zijn excuses, ik voelde me eerlijk gezegd vooral gevleid dat hij zo’n zin in me had, al vond ik het ook zonde van de zestig euro die ik aan dat setje had gespendeerd. Die hele avond ging in omgekeerde volgorde, om half twaalf zat hij in mijn kamerjas achter een bord pasta. Misschien was het maar beter zo, want er ging ook een fles wijn leeg en daarna wilden we alleen nog maar slapen. Een derde ronde zat er echt niet in.”

Geen erectie

Kim (55): “Het lukte hem niet. Hij was te zenuwachtig of misschien wond ik hem gewoon niet genoeg op, dat kan ook. Ik vond het een afknapper en heb nog wel het een en ander geprobeerd, maar hij bleef slap. Hij vond het al rot genoeg, dus ik heb dingen gezegd als ‘Geeft niet, kan gebeuren’. Maar je blijft na zo’n fiasco toch achter met het gevoel dat je tekort bent geschoten.”

Zelfservice

Mayam (58): “In de zes jaar na mijn scheiding had ik niet meer met een man in bed gelegen en ik was vergeten hoe lijfelijk seksen is. De geluiden, het zweet, de luchtjes, de bewegingen – ik moest me er even overheen zetten. Masturberen is zoveel schoner en efficiënter…”

Consent

Dyonne (49): “Ik begrijp dat het er tegenwoordig bij hoort en dat een man zich wil indekken, maar ik vond het toch wel erg onsexy dat hij overal toestemming voor vroeg. ‘Is dit oké, is dat oké?’ Wat ik wilde, was gewoon verslonden worden.”

Anaal

Silvia (63): “Na de eerste wip vroeg hij of ik het wel eens anaal had gedaan. Dat overviel me zo dat ik nooit meer met hem heb afgesproken uit vrees dat hij met een butt plug zou aankomen. Ik had net al mijn hele hebben en houden aan hem gegeven en dan zo’n verzoek? Het stomme is dat ik het best eens zou willen proberen. Maar dan toch echt met iemand ik beter ken.”

Tosti

Larissa (55): “Zijn puber die bij zijn moeder zou zijn, had ruzie met haar gehad en besloten om naar zijn vader te gaan om af te koelen. We hadden net lekker liggen seksen, wat voor een eerste keer helemaal niet onverdienstelijk was gegaan toen we gestommel hoorden: ‘Pap, ben je boven?’ Ik snapte wel dat hij een knul van vijftien om half twaalf niet terug naar zijn moeder stuurde, maar het was héél gênant om die jongen op weg naar de deur te passeren. Wat zeg je op zo’n moment? Ik heb het op ‘Hoi, ik ben Larissa’ gehouden. ‘Wilt u misschien ook een tosti?’ vroeg hij beleefd. Van seksgodin naar een mevrouw waar je u tegen zegt, het was een verwarrende exit.”

Geen Clooney

Allison (58): “Ik las ooit in een Engels blad over ’the heartbreak of taking your clothes of’ bij de eerste keer met iemand naar bed gaan. Dat zinnetje is me altijd bijgebleven omdat ik jarenlang zo ongelukkig was met mijn lijf dat ik het liefst vrijde met het licht uit. Dat lijf – nog altijd klein en te dik – is overeind gebleven tijdens een rotziekte en overleefde een ongeluk. Het is er niet mooier op geworden, maar ik heb er vrede mee. De mannen van mijn leeftijd zien er ook niet uit als George Clooney. Het licht blijft tegenwoordig aan.”

De namen zijn om privacyredenen veranderd

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt wekelijks een verzameling van de beste stukken, updates over de podcast en de beste aanbiedingen van Saar in je mailbox!

Ella Vermeulen
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen (58) is journalist, dienaar van vier teckels en twee poezen, verslaafd aan tiara’s, internet, het nieuws en alles waarin teveel calorieën zitten.

RECENTE ARTIKELEN