Carmine is Dave’s minnares: “Mijn hele agenda staat in het teken van hem”

Het leven van Carmine (50) staat al 24 jaar op pauze. Ze heeft een affaire met Dave (52) die na zijn scheiding niet verderging met haar, maar met een veel jongere collega. 

“Mijn hele agenda staat in het teken van Dave. Ik hunker naar zijn apps, telefoontjes en bezoekjes. Afspraken met vriendinnen en familie maak ik onder voorbehoud met de smoes dat ik elk moment kan worden ingeroosterd voor een spoeddienst. In werkelijkheid wil ik beschikbaar zijn voor Dave. Het lot van een minnares: ik moet het doen met de kruimels die overblijven.

Ik leerde hem als 24-jarige kennen op het politiebureau waar ik stageliep. Een grote, atletisch gebouwde vent die schaamteloos met me flirtte. Tijdens een nachtdienst zoenden we in de patrouilleauto en toen hij me naar huis bracht, bleef hij meteen slapen. Hij was getrouwd maar dat hield me niet tegen. Ik was jong en voelde me gevleid door zijn aandacht. We hadden wilde, heftige seks en konden uren praten.

Begin 2010 overleed plotseling mijn moeder. Ik stortte finaal in. Ik meldde me ziek en trok bij mijn vader in. Dave kwam één keer langs met bloemen. Hij vertelde dat hij ging scheiden. Hij drong niet echt tot me door.

Anderhalf jaar later ging ik weer aan het werk. Dave had inmiddels een relatie met een jonge collega die ook nog eens zwanger van hem was. Ik was er kapot van – ik had zo graag een kind met hem gekregen. Toch pakten we de draad weer op. Ik, omdat ik zielsveel van hem houd. Dave omdat hij de spanning miste. Hij is stapelgek op zijn vriendin maar wil mij niet kwijt. Wel is hij minder toegewijd dan vroeger. Geen wonder, hij heeft inmiddels een gezin met twee kleine kinderen. Ik voel me schuldig.  Zijn vriendin is een lieve meid, ik ken haar, ik vind het voor haar veel erger dat hij haar bedriegt dan destijds voor zijn vrouw. Aan de andere kant, ik sta al bijna twintig jaar op pauze. Elke man valt in het niet vergeleken met Dave. Ik ben met hart en lichaam aan hem gebonden.”

TEKST JOAN MAKENBACH

NIEUW: SAAR CURSUSSEN Hey! Wist je dat we nu ook cursussen hebben? Niet van die niemendalletjes gemaakt door jonge meiden, maar stevige en slimme online trainingen gemaakt door en voor 50+ vrouwen. Kijk hier voor ons nieuwe cursusaanbod.

NU MET 15% INTRODUCTIEKORTING (gebruik bij het afrekenen de code: introductiekorting)

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).