Cadeau aan jezelf: een retreat met onze huiscoach Ashkaine op Ibiza

-

Onze huiscoach Ashkaine, van onder andere de cursus ’10 jaar jonger in 21 dagen’, is een creatieve duizendpoot en organiseert ook retreats op Ibiza. Het ‘Exclusive personal Ibiza retreat’ is een week waarin je totaal tot rust komt en vrede leert sluiten met jezelf. 

Tijdens deze retreat leer je alles over de connectie tussen je geest en lichaam, ga je bewegen om te groeien en vrijheid te ervaren en onderwerp je jouw gedachten aan een vragenvuur. Het is de uitnodiging voor een nieuw begin, een duik in het onbekende en een stap naar persoonlijke groei. Het kan zomaar een nieuw begin zijn in je leven.

Wat houdt de retreat bij Ashkaine in?

‘I invite you to join me at my finca in Ibiza for an exclusive, transformational week that will change your outlook on life forever’, zegt ze hierover. Tijdens deze week zit je in de privé finca van Ashkaine in het noorden van Ibiza. De omgeving bestaat uit privé land en heuvels; je ervaart er totale stilte. Je hebt je eigen slaapkamer en naast jou zijn er nog 3 tot 5 andere mensen. Voorafgaand aan de retreat ontwikkel je samen met Ashkaine een persoonlijk plan en stel je doelen op voor deze week. Ashkaine belooft je dat wat je dromen en wensen ook zijn, je tijdens deze retreat een mooi begin kunt maken. Maar let op: het is geen vakantie. Je gaat hard werken, zodat je na het retreat een transformatie hebt meegemaakt.

Enthousiast geworden? Alle informatie vind je op de website van Ashkaine, klik hier.

NIEUW: SAAR CURSUSSEN Hey! Wist je dat we nu ook cursussen hebben? Niet van die niemendalletjes gemaakt door jonge meiden, maar stevige en slimme online trainingen gemaakt door en voor 50+ vrouwen. Kijk hier voor ons nieuwe cursusaanbod.

NU MET 15% INTRODUCTIEKORTING (gebruik bij het afrekenen de code: introductiekorting)

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN