Bonje met mezelf: ga ik wel of niet aan de fillers?

-

Telkens als Wies een cosmetische ingreep overweegt, krijgt ze ruzie met zichzelf. Gisterenavond nog. Ze stond voor de spiegel, trok met beide wijsvingers haar wangen naar achteren, en toen begon het gekibbel. 

 • WIES A.  Die neus-mondplooien kunnen echt niet meer, je lijkt wel een chagrijnig wijf. Je moet er wat aan laten doen.
 • WIES B. Hoe dom kun je zijn, je weet het toch allang dat het nooit ophoudt? Heb je net je wangen opgevuld, hangt je kin er weer slap bij.
 • A. Wat is dat nou voor een antieke gedachte. Ik ga echt niet de hele boel renoveren.
 • B. Je raakt verslaafd. Je ziet zelf niet meer dat je langzaam maar zeker een verbouwde kop krijgt. Wil je dat?
 • A. Nou, er is anders nog nooit iemand geweest die vroeg of ik iets heb laten doen.
 • B. Misschien niet, maar zelf vind je dat die onder-ooglift niet helemaal is geslaagd. Straks gaat er weer wat mis.
 • A. Wat kan er nou misgaan. Ik wil alleen wat fillers.
 • B. Heb je weleens op internet gezien hoeveel vrouwen met lelijke rode bulten rondlopen? Allemaal injectables.
 • A. Doe toch niet zo angstig. Dat is allemaal door beunhazen gedaan. Mijn arts is de allerbeste.
 • B. Denk je nou echt dat het leven leuker wordt met een opgevulde rimpel?
 • A. Heb je die groeven gezien? Ik zie er toch niet uit zo? Ik vind het heus niet erg om ouder te worden, maar ik wil wel een beetje een vrolijk gezicht hebben. Dus ja, ik word heel blij van een iets voller gezicht.
 • B. Nou die blijdschap is wel van een korte duur dan. Een paar maanden geleden heb je nog botox gedaan. En dan dat geld. Je bent echt knettergek.
 • A. Ik heb vorige week die dure schoenen niet gekocht. Dan kan dit echt wel een keer.
 • B. Triest hoe jij met je uiterlijk bezig bent.
 • A. Hoe erg is het om er een beetje leuk uit te willen zien?
 • B. Je buurvrouw heeft net haar borsten moeten laten verwijderen omdat ze het borstkankergen heeft en jij maakt je druk om een paar rimpels. Sick!
 • A. Tuurlijk is dat veel erger, dat snap ik ook wel.
 • B. Hou toch eens op met dat oppervlakkige gedoe. Ga naar een psychiater mens. Accepteer dat je ouder wordt.
 • A. Houd je bek, ik ga hoe dan ook een afspraak maken.

Vanochtend heeft Wies besloten haar afspraak met een cosmetisch arts toch maar even uit te stellen.  Het wachten is op de volgende discussie. Meer lezen over een Beetje Leuk Ouder Worden? Check haar blog

NIEUW: SAAR CURSUSSEN Hey! Wist je dat we nu ook cursussen hebben? Niet van die niemendalletjes gemaakt door jonge meiden, maar stevige en slimme online trainingen gemaakt door en voor 50+ vrouwen. Kijk hier voor ons nieuwe cursusaanbod.

NU MET 15% INTRODUCTIEKORTING (gebruik bij het afrekenen de code: introductiekorting)

gifgif
Wies Verbeek
Wies Verbeek
Ik woon samen in Amsterdam met de allerleukste Rotterdammer: Paul. Kinderen hebben we niet, wel kat Teddy waar ik verliefd op ben. Ik ben in de vijftig maar ik denk telkens dat ik 31 ben. Van de achterkant zou ik ook zomaar voor een dertiger kunnen doorgaan. Van voren lukt dat niet. Zo zonde die rimpels, want verder is een vijftiger zijn eigenlijk best leuk. Ik ga uit met vriendinnen, geef etentjes bij mij thuis, hang graag rond in de Zara en ik sport veel. Maar van alle dingen die ik doe, vind ik borrelen verreweg de leukste bezigheid die er bestaat.

RECENTE ARTIKELEN