Badpakkentrends voor deze zomer

-

Het is eindelijk zover: mooi weer in Nederland! De eerste bbq’s van het seizoen zitten er alweer op, dus hoog tijd om je badkleding uit de kast te trekken. Of natuurlijk om een badpak te kopen, als je toe bent aan een nieuwe. Er zijn dit jaar veel leuke trends op badpakgebied, dus lees vooral mee!

Of je nu naar het strand gaat op een zomerse dag in Nederland of naar een zonnige bestemming op vakantie: een mooi badpak mag niet ontbreken in je tas. Het fijne van een badpak is natuurlijk dat het mooi afkleed en lekker zit, maar het is ook nog eens heel trendy badmode. Ze zijn tegenwoordig dan ook weer in allerlei soorten en maten verkrijgbaar.

 

Opvallende prints

Eén van de trends die er dit jaar uitspringt, is een badpak met opvallende print. Het kan echt niet gek genoeg: een dierenprint, tropische print, maar ook een retro 70’s print of streepje.

Als je het leuk vindt om een beetje op te vallen in je badkleding, dan is dit zeker een passende trend voor jou! Badkledingmerk Barts heeft meerdere modellen met leuke prints Deze collectie met badpakken van Barts is dan ook zeker het bekijken waard.

Retro modellen

Naast retro prints zijn ook badpakken in retro modellen iets wat je veel ziet aan het strand en bij het zwembad. Denk bijvoorbeeld aan een 60’s look met een zogeheten boyleg badpak met bandeau bandjes.

Onder meer Seafolly verkoopt dit soort modellen. Dit merk verkoopt zowel wat meer bedekkende badpakken als ontwerpen die hoog uitgesneden zijn.

Sportieve look

Denk je aan een badpak, dan denk misschien meteen aan de sportieve modellen van Speedo. Deze badpakken zijn al lange tijd niet meer alleen geschikt voor de actieve zwemmer die veel baantjes trekt.

Ook op een ontspannen strandvakantie misstaat een Speedo badpak zeker niet! Een sportieve look is namelijk hartstikke in in badkledingland. Zo’n badpak staat dus voor kwaliteit én een hippe look.

 

Bijzondere bandjes en uitsparingen

Een andere trend die je dit jaar – vooral bij jonge meiden – veel ziet, is een badpak met uitsparingen. Dit is nou typisch zo’n trend voor de echte durfals. Laat jij jezelf graag zien op een mooie stranddag, dan is een badpak met uitsparingen een échte topper.

Ga je liever voor een andere trend die vooral bij veel jonge vrouwen in de mode is, dan is een badpak met veel extra bandjes ook ontzettend hip. Denk bijvoorbeeld aan bandjes die over de rug lopen. Wie weet heb je dan aan het einde van je vakantie ook een geinig patroon op je rug. Kan je precies zien hoeveel bruiner je bent geworden!

gifgif
Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN