Annegot (50) won een gigolo – deel 3: “Ik voel dat hij ervaren is in het verwennen van een vrouw”

-

Eind maart wilden Barbara en Femke alle abonnees van Saar bedanken. Dus besloten ze een winactie op te tuigen. En niet zomaar een winactie, maar eentje op z’n Saars: je kon een droomavond met een gigolo winnen. Héél veel vrouwen deden mee en uiteindelijk was Annegot (50) de gelukkige. Ze hield er een dagboekje over bij: over het winnen, de voorbereiding én de avond zelf. 

Lees hier deel 1 en deel 2 van Annegot’s avontuur met de gigolo.

Morgen is het zover, pff… Spannend! Ik ben zenuwachtig en dat voel ik vooral door de pijn in mijn buik. Mijn darmen maken overuren. Het deel dat er onderuit wil, wordt steeds iets groter. Natuurlijk ga ik doorzetten nu, maar oh, oh… Je hebt geen idee hoe spannend ik het vind. Barbara mailt mij nog even over het hotel en wenst me veel plezier. Ze laten weten dat ze aan me denkt. Best gek eigenlijk; zij weet dat ik morgen seks ga hebben.

En dan is het zover. Een uur voordat ik Scott ontmoet in de bar, ben ik al in het hotel. Ik ben iets rustiger dan gisteren en heb er vooral zin in. Heb dan ook al acht maanden geen seks gehad, dus wat dat betreft is het zeer welkom. Ik stap onder de douche, doe een mooi lingeriesetje aan en kleed mij verder aan. Ik kijk in de spiegel en denk: zo vrouw, je mag er zeker nog zijn. Ik app naar Joost hoe Scott mij kan herkennen. Ik app een vriendin: wat moet ik doen? Wachten en iets na 19:00 uur in de bar zijn of er al zitten? Zij adviseert om naar beneden te gaan: ‘Drank erin!’ Ik ga naar beneden en helaas, de bar is dicht.

Ik wacht in de lounge en dan zie ik Scott binnenkomen. Leuke man, denk ik als ik hem zie. Hij ziet mij ook en we omhelzen elkaar. Hij ruikt lekker. En ik zie direct dat er onder zijn blouse een heerlijk lijf zit. We gaan aan tafel. Het eten is heerlijk en we hebben een heel leuk gesprek. Voor we het weten, zijn we al twee uur verder. En dan is het tijd om naar boven te gaan. Mijn hartslag gaat weer wat omhoog. Gelukkig stelt Scott mij gerust.

Ik fris me nog even op in de badkamer en als ik de kamer weer in kom, heeft Scott een sterrenhemel aangezet en een muziekje opgezet. Ik ga maar op bed zitten. Hoe zal het verder gaan? Hij komt naast mij zitten en begin mij te zoenen. Dat belooft veel goeds, hij zoent heerlijk. Heel langzaam kleedt hij mij uit en streelt mijn lijf. Kledingstuk voor kleidingstuk verdwijnt. En dan lig ik naakt op bed. Ik voel dat hij ervaren is in het verwennen van een vrouw. Wat een heerlijkheid, en dat lijf! We hebben twee heerlijke uren in bed en Scott weet echt goed wat een vrouw lekker vindt. Joost had zeker gelijk dat Scott een goede keuze is. We liggen nog even na te praten in bed en dan gaat om kwart voor 11 de telefoon. Joost belt dat het tijd is om af te ronden. We liggen nog even en dan stapt Scott onder de douche, kleedt zich aan en pakt zijn spullen weer in. Ik bedank hem voor de leuke avond en hij zegt ook een leuke avond te hebben gehad. Ik krijg nog een zoen en dan vertrekt hij.

En nu lig ik na te genieten in bed. Het was een fijne ervaring. Ik weet weer even hoe het voelt om begeert te worden en dat is toch best een fijn gevoel. En die mooie lingerie die ligt te versloffen in de kast, mag ik best wat vaker aan. Geeft mij toch een ander gevoel dan de Hema slip die zo lekker zit. Dankjewel Femke en Barbara voor deze leuke actie. En als je zelf twijfelt en het geld ervoor hebt, zou ik zeggen: doen!

P.S. Als ik geen puber had gehad, dan was ik met naam en toenaam in dit artikel gaan staan, maar nu is de naam verzonnen. 

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN