Annegot (50) won een gigolo- deel 2: “Hij stelt Scott voor, eind 30, zwart haar, blauwe ogen en down under size L”

-

Eind maart wilden Barbara en Femke alle abonnees van Saar bedanken. Dus besloten ze een winactie op te tuigen. En niet zomaar een winactie, maar eentje op z’n Saars: je kon een droomavond met een gigolo winnen. Héél veel vrouwen deden mee en uiteindelijk was Annegot (50) de gelukkige. Ze hield er een dagboekje over bij: over het winnen, de voorbereiding én de avond zelf. 

Lees hier deel 1 van Annegot’s avontuur met de gigolo. 

Een paar dagen nadat ik hoorde dat ik heb gewonnen, mailt Barbara weer. Zij legt het contact met Mister Perfect (een high class gigolo service), en dan mag ik een man uitzoeken voor de diner date experience. Tja, hoe doe je dat dan? De foto’s zijn prachtig, hoewel ze niet helemaal te zien zijn. Wat wil ik eigenlijk? In ieder geval een man langer dan ik. Een mooi lijf, ja daar ga ik wel voor. En leeftijd? Het valt me op dat de meeste gigolo’s op de site jonger zijn. Ik heb vaker met jongere mannen gedate, dus dat maakt mij niet zo veel uit. Mijn ervaring is dat jongere mannen sowieso beter in bed zijn dan mannen van mijn eigen leeftijd.

Ik app met Joost van Mister Perfect. Hij stelt Scott voor, eind 30, zwart haar, blauwe ogen en down under size L. Geen foto’s op de site, die appt hij mij ook. Ik stuur de foto’s door naar drie vriendinnen die mijn partners in crime zijn. Hoe maak ik een keuze? Scott is langer dan ik, heeft prachtige handen (geen idee waarom, maar dat vind ik toch prettig) en is slim en lief, zo appt Joost. Nou, laat ik maar vertrouwen op Joost. Daarna is het afwachten of Scott ook kan op de datum die ik heb gepland.

De datum is geprikt, het hotel is geregeld, restaurant gereserveerd en niet onbelangrijk: Scott is geboekt! Nu is het wachten totdat we hebben afgesproken. Ik luister naar de podcast van Saar en moet glimlachen als ze het over de gigolo hebben en de leuke vrouw aan wie ze dat hebben weggegeven. Bij de shownotes is een podcast te luisteren over gigolo’s en ik luister deze ook. Toch maar even wat vooronderzoek doen. Ik app het naar mijn vriendinnen, we hebben een appgroepje met ons vieren. Wat een heerlijke voorpret. En ook fijn om te kunnen delen, want ja – er zit toch een taboe op. Dus verder houd ik het maar voor me.

Nog een week en dan is mijn afspraak met Scott. Dan zit ik met hem aan tafel en daarna lig ik met hem in bed. Ik voel de misselijkheid door mijn lijf trekken. Zo spannend vind ik het. Ik probeer het maar te zien alsof ik een eerste date heb. Het grote verschil is alleen dat ik nu geen contact heb. Dat er geen voorspel is over de app. En dat er voor betaald wordt, natuurlijk. Zo’n eerste date voelt voor mij ook altijd als een sollicitatiegesprek – vooral die eerste minuten. Ongemakkelijk soms, en soms ook direct heel leuk en prettig, alleen weet je van te voren niet welke van de twee het wordt. Nou ja, ik ga er maar vanuit dat het goed komt en dat ik dat eerste moment ook deze keer wel weer overleef. Een klein stemmetje zegt ook nog dat ik nog wel kan afzeggen. Gelukkig is mijn andere stem, die van avontuur en genieten, groter en roept: ‘Natuurlijk gaan we niet afzeggen!! We gaan er voor en het zal een superleuke ervaring zijn!’ Wie weet een once in a lifetime experience… of zal ik het vaker gaan doen?

P.S. Als ik geen puber had gehad, dan was ik met naam en toenaam in dit artikel gaan staan, maar nu is de naam verzonnen. 

gifgif
Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN