Annegot (50) won een gigolo – deel 1: “Waarom ik dit doe? Omdat ik wil voelen dat ik leef!”

-

Eind maart wilden Barbara en Femke alle abonnees van Saar bedanken. Dus besloten ze een winactie op te tuigen. En niet zomaar een winactie, maar eentje op z’n Saars: je kon een droomavond met een gigolo winnen. Héél veel vrouwen deden mee en uiteindelijk was Annegot (50) de gelukkige. Ze hield er een dagboekje over bij: over het winnen, de voorbereiding én de avond zelf. 

Vrijdag 31 maart. Ik kijk even in mijn mailbox en zie een mail van Saar. Nieuwsgierig open ik de mail van Barbara en Femke en lees dat ze een gigolo gaan weggeven. Gewoon, omdat ze dat leuk vinden. En omdat uit onderzoek blijkt dat vrouwen boven de 50 niet zo heel veel seks meer hebben. Ik moet erg lachen en éven denk ik dat het een 1 aprilgrap is, maar er staat gelukkig ook dat je maandag 3 april een reactie krijgt. Dus vast geen grap. En wat je ervoor moet doen? Gewoon een selfie maken met het blad Saar. Niets meer en niets minder. Snel zoek ik een paar tijdschriften bij elkaar. Ik maak een selfie en mail ‘m met nog wat tekst erbij. Wie weet helpt het.

Op maandagochtend check ik een aantal keer mijn mail. Nog niks. En dan word ik opgeslokt door de dagelijkse bezigheden van die dag en avond; werken, eten koken en mijn puber naar sport brengen. ’s Avonds kijk ik in mijn mail en lees ik het volgende:

“JE HEBT DE GIGOLO GEWONNEN!!!

WE HEBBEN GELOOT – EN JIJ WERD HET.

Kies maar wat data uit, dan doe ik wat voorwerk en zorg ik dat je zelf een man kan uitkiezen. Wij zorgen ook voor hotel met restaurant. Enne… we vertellen het aan niemand!

 Liefs, Barbara en Femke.”

Ik lees de mail nog een keer, heb ik echt gewonnen? Ik moet echt heel hard lachen. Wat geweldig en wat spannend ook. Ik stuur snel een mail terug.

Als ik ’s avonds in bed lig, ga ik nadenken. Ga ik dit echt doen? En waarom dan? Nou omdat ik het gevoel wil hebben dat ik LEEF! Dingen wil doen buiten mijn comfortzone… en daar valt dit echt wel onder, niet waar?

De volgende dag bel ik met een vriendin die ook een abonnement heeft op Saar. Ik vraag of zij die mail heeft gezien over het winnen van de gigolo. Ze moet hard lachen en vraagt zich af hoeveel mensen daarop zouden reageren. Ik zeg dat ik gereageerd heb… En dat ik heb gewonnen. Er wordt heel hard gegild aan de andere kant van de lijn. “Dat meen je niet”, zegt ze lachend, “en ga je het doen?”. “Ja natuurlijk ga ik dat doen”, zeg ik. “Anders had ik ook niet meegedaan.”

P.S. Als ik geen puber had gehad, dan was ik met naam en toenaam in dit artikel gaan staan, maar nu is de naam verzonnen. 

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN