9 x waarom het heerlijk is NIET slank te zijn

-

Printen, op je koelkast plakken en jezelf plechtig beloven dat je nooit meer op dieet gaat: waarom het zo fijn is buik, billen, dijen en borsten te hebben.

  1. Slank lijkt leuk, maar let eens op de gezichten van slanke vrouwen: jawel, veel meer rimpels. Een beetje vet in je gezicht maakt je jaren jonger.
  2. Misschien kijkt je man wel naar slanke dennen, maar op de bank zit hij liever met iemand die geniet van een glas wijn en een stukje kaas. En hij wil echt niet uit eten met een vrouw die een blaadje sla heen en weer schuift.
  3. Zeg zelf, die strakke jurkjes met diepe decolletés zitten afschuwelijk. Een ruim jurkje staat je prima en je kunt er ook nog eens in ademen.
  4. Een man wil echt geen sex met een gratenpakhuis. Als hij zegt dat hij liever wat vast te houden heeft, meent-ie dat serieus.
  5. Je kunt genieten zonder schuldgevoel. Zomaar ja zeggen tegen die traktatie op je werk, appeltaart met slagroom eten op een terras en alle kaasjes van het plankje eten.
  6. In plaats van naar de sportschool ga je lekker een stuk wandelen of fietsen in de natuur. Heel gezond en nergens een fitgirl te bekennen.
  7. Je hebt het minder snel koud. Scheelt mooi in de energierekening.
  8. Je vriendinnen zitten echt niet te wachten op een superslanke vriendin die glaasjes water drinkt en op worteltjes knabbelt.
  9. Je kijkt om je heen, ziet overal prachtige, vrolijke, mollige vrouwen en je weet: ha, ik zie er ook zo leuk uit.

NIEUW: SAAR CURSUSSEN Hey! Wist je dat we nu ook cursussen hebben? Niet van die niemendalletjes gemaakt door jonge meiden, maar stevige en slimme online trainingen gemaakt door en voor 50+ vrouwen. Kijk hier voor ons nieuwe cursusaanbod.
NU MET 15% INTRODUCTIEKORTING (gebruik bij het afrekenen de code: introductiekorting)

gifgif
Irma van Schaijk
Irma van Schaijk
Irma is 53, heeft een latrelatie met Rob (al lijkt het soms meer op samenwonen) en woont in Bergen op Zoom. Haar vier kinderen zijn het huis uit, maar gelukkig zorgen twee katten en een ondeugend teckeltje voor genoeg leven in huis. Ze werkt als journaliste en heeft haar eigen tekstbureau.

RECENTE ARTIKELEN