7 dingen die 50-plussers met een fijn seksleven anders doen

-

Het ene stel heeft een ingedut seksleven, het andere heeft het fantastisch tussen de lakens. Zeven verschillen. Stellen die een geweldig seksleven hebben:

 1. Ze doen aan voorspel, ook als ze niet in bed liggen
  Een lekkere vrijpartij komt niet vanuit het niks uit de lucht vallen. Voorspel betekent ook: elkaar plagen, aanraken, kussen en opwinden als er van echte sex nog geen sprake is.
 2. Ze proberen nieuwe dingen
  Mensen met een spannend seksleven staan altijd open voor iets nieuws. Een echtpaar verwoordt het zo: ‘Elk jaar worden we ietsje schaamtelozer.”
 3. Ze zorgen goed voor zichzelf
  Als je tevreden bent met je lijf en je leven, straal je dat ook uit in bed.
 4. Ze lachen in bed
  Onhandige dingen gebeuren nu eenmaal als twee lichamen op elkaar kletsen, om maar niet te spreken van malle geluiden.
 5. Ze masturberen tijdens het vrijen
  Jezelf bevredigen waar je partner bij is, is een teken van grote intimiteit. Bovendien vindt de ander dat reuze opwindend.
 6. Ze kennen elkaars fantasieën
  Elk mens heeft erotische fantasieën en verlangens. Als je daar samen over praat, krijg je meteen zin om het bed in te duiken.
 7. Ze raken elkaar veel aan
  Een knijp in de billen, een kus tijdens het koken, een aai over de bol, hand in hand wandelen. Als je elkaar aanraakt in het dagelijkse leven, voel je je verbonden en geliefd.

LEES OOK: Twee vriendinnen over sex (en de grote roze olifant in de kamer)

Ezra Hakze
Ezra Hakze
Ezra is de junior redacteur van Saar. Ze zoekt de hele dag het web af naar leuke fotoseries en filmpjes, maar is niettemin de laatste millennial zonder internet op haar telefoon.

RECENTE ARTIKELEN