6 modebloggers waar we bij Saar helemaal blij van worden

-

Wegwezen, modemeisjes van twaalf, dit zijn de modebloggers die wij bij SAAR volgen. Zien er tippietop uit, schrijven de leukste blogs en zijn allemaal vijftigplus. Enig minpunt: er zit geen Nederlandse tussen. Dat is nog een gaatje in de markt. 

1. Mode inspiratie met Cathy Williamson

the-middlepage.com
Grootmoeder uit Dallas bij wie in 2013 beide borsten zijn geamputeerd en die zich niet heeft laten kisten. Bewijst elke dag dat we best dezelfde kleren als een twintigjarige kunnen dragen.

streetstyle
Instagram

2. Laat je inspireren door Lyn Slater

The Accidental Icon
Nadat maatschappelijk werkster Lyn (63) tijdens New York Fashion Week werd achtervolgd door hordes fotografen en Japanners omdat ze er zo leuk en avant-garde uitzag, besloot ze toch maar een blog te starten. Hersens, smaak, humor, lef – ze heeft het allemaal.

streetstyle
Instagram

3. 50+ modetips van Inès de la Fressange

La Lettre d’Ines
Voor alle vrouwen die zich als een Parisienne willen kleden, wij allemaal dus. Volg Inés de la Fressange, 59-jarig stijlicoon en schrijfster van stijlbijbel La Parisienne. Blogt in het Frans, maar de plaatjes en de opmaak van haar site maken dat weer goed.

streetstyle
Instagram

4. Vijftigplus en super stijlvol: Beth Djalali

Styleatacertainage.com
De 58-jarige Beth heeft een man, drie zoons, twee honden en een kat. Ze kleedt zich een beetje braaf, maar altijd stijlvol. Haar 50+ fashionblog is een waanzinnig succes.

streetstyle
Instagram

5. 50+ fashion blogger Alyson Walsh: wij zijn fan

thatsnotmyage.com
Alyson (53) was jarenlang moderedacteur en schreef de internationale bestseller Style Forever – how to look fabulous every age. In haar blog laat ze ook de leukste outfits zien van haar collega’s in de modewereld.

streetstyle
Instagram

6. Haute couture en H&M: Sheree Frede maakt prachtige outfits

shesheshow.com
Ex-model Sheree weet als geen ander haute couture met H&M te combineren, is gek op kleur maar ook op zwart, heeft haar eigen kledingboetiek en ziet er elke dag helemaal te gek uit. Toppertje.

streetstyle
Instagram

Lees ook: New York street style 

Leonie Berkenbosch
Leonie Berkenbosch
Redacteur en illustrator Leonie Berkenbosch (nog lang geen vijftig en bijzonder stylish gekleed elke dag) struint het internet af om voor Saar de mooiste outfits bij elkaar te scoren. Trek die pinpas maar alvast!

RECENTE ARTIKELEN