50+ vrouw heeft geheime minnaar (en geniet als een gek)

-

Eens in de twee, drie weken heeft Iris (58) een date met haar getrouwde minnaar. En daar wordt ze heel vrolijk van.

LEES OOK: Eerste hulp voor 50-plussers: groene vingers en een Toscaanse minnaar

“Toen ik in de twintig was, had ik weleens wat met een getrouwde man, maar meestal liep dat uit op een drama. Wat voor hem gewoon sex was, verwarde ik al snel met liefde. Dat gaf een hoop ellende en ik trok altijd aan het kortste eind met een gebroken hart als resultaat. Ik besloot er niet meer aan te beginnen.

Vorig jaar liep ik Guus tegen het lijf op een feestje. Ik kende hem van dertig jaar geleden uit de kroeg. Toen wilde hij uit pure geiligheid met me naar bed. Geen idee meer of we ooit daarin zijn beland. Ik was nogal een wilde in die tijd. We kletsten even, ik ging naar huis en dacht niet meer aan hem. De volgende dag appte Guus me. Dat hij me nog steeds een lekker ding vond en me graag wilde ontmoeten.

Nee, dacht ik. Echt niet. Je bent getrouwd, knakker. Maar ’s avonds in mijn bedje dacht ik ineens: waarom eigenlijk niet? Hij ziet er goed uit en ik ben allang niet meer het naïeve meisje dat zo snel verliefd werd. Ik zou best weer eens een lekker lijf tegen me aan willen voelen. Dat is jaren geleden.

Tijdens onze eerste date sloeg ik van de zenuwen in een teug een glas wijn achterover. Guus was gestopt met drinken, vertelde hij. Ik ging met hem mee naar zijn studio en maakte me ongerust over mijn lijf. Mijn borsten, mijn buik, mijn schaamlippen, het is allemaal niet zo strak meer om het eufemistisch uit te drukken. Hij aarzelde ook, zag ik. Maar we deden het toch. We zoenden, ik voelde zijn stijve pik tegen mijn buik, alle twijfel verdween.

De sex was geweldig. Na afloop zei ik: ‘Wat mij betreft doen we dit vaker. Jij hebt een vrouw, ik ga me niet met jouw huwelijk bemoeien, dat los je zelf maar op. Ik verwacht niets van je, het enige wat ik wil is lekker vrijen. Hebben we een deal?’ Met die stoere woorden – ik stond versteld van mezelf – liep ik deur uit.

We hebben een deal. We hebben het allebei druk en zien elkaar eens in de twee, drie weken. Ik vind dat niet erg. Als hij er is hebben we geweldige sex en dat is bevrijdend en lekker. Ik voel geen verlangen naar een echte relatie met Guus. Het is goed zo.

NIEUW: SAAR CURSUSSEN Hey! Wist je dat we nu ook cursussen hebben? Niet van die niemendalletjes gemaakt door jonge meiden, maar stevige en slimme online trainingen gemaakt door en voor 50+ vrouwen. Kijk hier voor ons nieuwe cursusaanbod.

NU MET 15% INTRODUCTIEKORTING (gebruik bij het afrekenen de code: introductiekorting)

Monica Oliveira
Monica Oliveira
Monica Oliviera interviewt vrouwen voor Saar Magazine. Ze is 51, getrouwd en woont in Twente. Haar drie kinderen zijn min of meer de deur uit - behalve rond etenstijd.

RECENTE ARTIKELEN