25 dingen waarvan ik zeker wist dat ik ze NEVER NOOIT zou doen

-

Ooit wist Margriet heel zeker dat ze nooit, echt nooit zo’n vrouw zou worden die opruimt voor de werkster komt en tegen haar kinderen zegt: ‘Later zal je me dankbaar zijn.’ En nu is ze 50+ en weet ze dat van dat mooie voornemen niks terecht is gekomen. 

Nooit gedacht dat ik dit zou doen…

 1. Een leesbril dragen
 2. Over die leesbril heenkijken terwijl ik tegen iemand praat
 3. Tegen de kinderen verzuchten: ‘Later ben je me dankbaar’
 4. En: ‘Als je later een goede baan wilt, dan moet je nu wel…’
 5. Corrigerend ondergoed dragen
 6. Zeggen: ‘Hè, mijn geheugen wordt steeds slechter’
 7. Zeggen: ‘Hè, mijn geheugen wordt steeds slechter’
 8. Herhalen wat ik net heb gezegd
 9. Smoothies maken van rauwe spinazie, gember en ananas
 10. Uitsluitend matching ondergoed dragen
 11. Wandelen ‘omdat het zo gezond is’
 12. Wandelen ‘omdat het zulk mooi weer is’
 13. Een makkelijke skipiste verkiezen boven een moeilijke
 14. Op pilates gaan
 15. Zeggen dat gezondheid het allerbelangrijkste is
 16. Geïrriteerd raken van harde muziek
 17. Toon, accent en woordkeuze aanpassen aan een gesprekspartner
 18. Op sloffen lopen
 19. Yoghurt eten die over de datum is
 20. Balen omdat mensen u tegen me zeggen
 21. Op m’n vijftigste een broek met panterprint dragen
 22. Een nep-Gucci zonnebril op m’n neus zetten
 23. Lunchen met een maaltijdshake
 24. … en daarna gewoon lunchen (want die shake was ik vergeten)
 25. Mijn huis opruimen voor de werkster komt

NIEUW: SAAR CURSUSSEN Hey! Wist je dat we nu ook cursussen hebben? Niet van die niemendalletjes gemaakt door jonge meiden, maar stevige en slimme online trainingen gemaakt door en voor 50+ vrouwen. Kijk hier voor ons nieuwe cursusaanbod.

NU MET 15% INTRODUCTIEKORTING (gebruik bij het afrekenen de code: introductiekorting)

Margriet Zuidgeest
Margriet Zuidgeest
Margriet (51) is getrouwd met Walter en met haar werk (journalist/tekstschrijver voor o.m. Libelle, over gezondheid). Ze moedert over twee sportieve jongens van 13 en 15. Wars van #geluksmomentjes en #lovemylife. Dol op knisperkoude wijn, tennis en gezelligheid.

RECENTE ARTIKELEN