10 ludieke grafschriften die je misschien op een idee brengen

-

Op de meeste grafstenen staan simpele, mooie teksten, maar soms kiezen nabestaanden voor iets ludieks.

#Ik kom niet terug na deze onderbreking.

#Als je dit kunt lezen, sta je op mijn borsten.

#Ik had eigenlijk een pyramide verwacht.

#Chocolade-recept van Kay – waar ze ook komt brengt ze vrolijkheid mee.

#Ik zei nog zo dat ik me niet lekker voelde.

#Het leven is soms klote.

#Fuck you.

#Ik zie domme mensen.

#Vergeef me dat ik niet opsta.

#Het is niet leuk om mij te zijn.

bron BoredPanda 

NIEUW: SAAR CURSUSSEN Hey! Wist je dat we nu ook cursussen hebben? Niet van die niemendalletjes gemaakt door jonge meiden, maar stevige en slimme online trainingen gemaakt door en voor 50+ vrouwen. Kijk hier voor ons nieuwe cursusaanbod.

NU MET 15% INTRODUCTIEKORTING (gebruik bij het afrekenen de code: introductiekorting)

Lot Klaver
Lot Klaver
Lot Klaver is 54 en woont in een dorp in Gelderland. Geen kinderen, wel een hond, veel vriendinnen en een paar schandalige eigenschappen (computerspelletjes, heel hard lachen, liever lui dan moe) waar ze zich totaal niet voor schaamt.

RECENTE ARTIKELEN