10 dingen die ik ga doen met een miljoen

-

Als Noor een miljoen wint, hoeft ze geen villa, geen zwembad in de tuin en ook geen champagne en kaviaar.

Maar wel: 

  • Onmiddellijk stoppen met werken. Niks nog veertien jaar buffelen. Vandaag prijs, morgen stoppen. En dan kruip ik lekker achter de geraniums met een boek en een kopje thee. De hele dag. Misschien kan ik nog leuke stukjes blijven schrijven voor Saar of vrijwilligerswerk doen. Maar ik wil vooral niks meer moeten, op terrasjes zitten en op vakantie gaan.
  • Een vakantiehuisje in Italië, Spanje of Portugal zou leuk zijn.
  • En in Nederland wil ik zo’n lief Efteling-huisje in een dorpje waar iedereen je kent, buren elkaar helpen en we met zijn allen op zondagmiddag een borrel drinken in die ene kroeg op het kerkplein.
  • En dan wil ik zielige honden, katten en ezeltjes opvangen die niemand wil hebben en die ik kan overladen met liefde.
  • Mijn kinderen krijgen allemaal een miljoentje.
  • Ik deel ook links en rechts wat tonnetjes uit aan familie en vrienden.
  • Een dag onbeperkt shoppen met Pieter en de kinderen. Iedereen verwennen met nieuwe kleren en hebbedingen zonder me een seconde zorgen te maken om geld.
  • Met het hele gezin een paar weken uitpuffen van al dat shoppen op een tropisch eiland.
  • Een flink bedrag overmaken naar goede doelen die zich bekommeren om arme kinderen in Afrika. Via mensen waarvan ik zeker weet dat het goed terecht komt.
  • Een groot feest geven voor eenzame mensen uit mijn woonplaats.

Lees ook: 22 dingen die ik onmiddellijk zou doen met een miljoen

gifgif
Noor Zuidema
Noor Zuidema
Noor Zuidema (52) woont samen met Pieter, heeft drie volwassen kinderen, een fulltime baan en een teckel die de macht heeft overgenomen in huis.

RECENTE ARTIKELEN